Rezervirajte

Svadbena slavlja i vjenčanja

Medvednica je idealna lokacija jer je u sva godišnja doba priroda prekrasna i nudi mirno utočište od gradske gužve na samo 20-ak minuta vožnje od centra grada.
Kapelica Majke Božje Sljemenske - Kraljice Hrvata župna je crkva jedinstvene Turističke župe koja nema stalnih župljana i kako se nalazi na 1001 metru nadmorske visine najviša je župna crkva u Hrvatskoj.
Izgrađena je od drveta i autohtonog sljemenskog kamena, a iznutra je drvenog stropa od slavonske hrastovine, oltara od bijelog bračkog kamena i ukrašena djelima s hrvatskim motivima vrsnih umjetnika.

Restorani TA Snježna kraljica i Hotela Tomislavov dom kvalitetnom gastronomskom ponudom autohtonih hrvatskih jela, ručno rađenim domaćim slasticama, udobnim ambijentom i profesionalnom uslugom jamče intimnu atmosferu i ugodno druženje gostiju svadbenih svečanosti i vjenčanja.

Ponuda jela bazira se na tradiciji regionalne kuhinje sjeverozapadne hrvatske i obiluje gastro delicijama zagrebačkog i zagorskog kraja koje su sastavni dijelovi nekih od predloženih svadbenih jelovnika koji su podložni promjenama u skladu s Vašim željama

Mladencima TA Snježna kraljica poklanja noćenje u 1/2+2 apartmanu, a Hotel Tomislavov dom noćenje u comfort sobi prve bračne noći. Ostalim gostima odobravamo poseban popust na smještaj
 
close-icon