Rezervirajte

Svadbena slavlja i vjenčanja

Medvednica je idealna lokacija jer je u sva godišnja doba priroda prekrasna i nudi mirno utočište od gradske gužve na samo 20-ak minuta vožnje od centra grada.
Kapelica Majke Božje Sljemenske - Kraljice Hrvata župna je crkva jedinstvene Turističke župe koja nema stalnih župljana i kako se nalazi na 1001 metru nadmorske visine najviša je župna crkva u Hrvatskoj.
Izgrađena je od drveta i autohtonog sljemenskog kamena, a iznutra je drvenog stropa od slavonske hrastovine, oltara od bijelog bračkog kamena i ukrašena djelima s hrvatskim motivima vrsnih umjetnika.

Restorani TA Snježna kraljica i Hotela Tomislavov dom kvalitetnom gastronomskom ponudom autohtonih hrvatskih jela, ručno rađenim domaćim slasticama, udobnim ambijentom i profesionalnom uslugom jamče intimnu atmosferu i ugodno druženje gostiju svadbenih svečanosti i vjenčanja.

Ponuda jela bazira se na tradiciji regionalne kuhinje sjeverozapadne hrvatske i obiluje gastro delicijama zagrebačkog i zagorskog kraja koje su sastavni dijelovi nekih od predloženih svadbenih jelovnika koji su podložni promjenama u skladu s Vašim željama.
Ponudu jela možete pronaći na sljedećim linkovima; Snježna kraljica  - menu ; Tomislavov dom - menu

Mladencima TA Snježna kraljica poklanja noćenje u 1/2+2 apartmanu, a Hotel Tomislavov dom noćenje u comfort sobi prve bračne noći. Ostalim gostima svadbe odobravamo poseban popust na smještaj.
Ovdje ćete naći ponudu pića za Tomislavac i okvirne informacije o smještaju za svadbene goste u hotelu, kao i ponudu pića u Snježnoj kraljici i okvirne informacije o smještaju svadbenih gosti u apartmanima.

Za detaljnije upite obratite nam se s povjerenjem!
 

Informacije i rezervacije svadbenih svečanosti

Irena Vinožganić Ostrež​
Tel: +385 1 4560 400
e-mail:  Irena.Vinozganic-Ostrez@zgh.hr

Turistički apartmani Snježna kraljica
Sljeme 4, Stubičke toplice
Tel: +385 1 4604 555 
e-mail: snjezna.kraljica@zgh.hr

Radno vrijeme recepcije i restorana

ponedjeljak-nedjelja i blagdan 07.00 - 22.00
Hotel Tomislavov dom
Sljemenska cesta 24, Zagreb
Tel: +385 1 4560 400 
e-mail:  tomislavov.dom@zgh.hr

Radno vrijeme restorana

ponedjeljak-nedjelja i blagdan 07.30 - 22.30

Recepcija 0 - 24
close-icon